Inici
Qui Som
Ubicació
Serveis
Noticies
Taulell d'Anuncis
Enllaços
Contacti
Associar-se
BUSCADOR COMERÇOS

:: UNIO DE BOTIGUERS DE L'HOSPITALET ::

AVENTATGES D'ASSOCIAR-SE A L'UNIÓ DE BOTIGUERS DE L'HOSPITALET
 
Dintre dels nostres objectius i per aconseguir una major professionalització del comerç de la ciutat, s’inclou la realització de diferents activitats i projectes divulgatius i de promoció.

A títol d’exemple, cada any es preveuen una sèrie de cicles divulgatius destinats a l’estudi i tractament d’aspectes normatius molt diversos, a fi d’orientar al comerciant en la gestió del seu negoci. A tal efecte, es programen diferents sessions destinades a tractar assumptes d’interès general per al comerç, com ara novetats en materia tributària, laboral i fiscal o de qualsevol altre àmbit que afecti al nostre sector.

Tanmateix, amb l’afany de promocionar l’entitat i el comerç local, s’organitzen activitats molt diverses, com ara la campanya de Nadal, la tradicional loteria sense recàrrec, la celebració de la setmana del comerç, el descompte en tiquets de zona blava, el descompte en benzina, el descompte en la contractació d’assegurances i moltes altres activitats.

Tot això acompanyat sempre de cursos de formació gratuïts, xerrades informatives i l’assessorament jurídic personalitzat a cadascun dels nostres associats, així com del nostre servei de gestoria a preus molt reduïts,

Tots aquests serveis es porten a terme des de la seu social de l’entitat.

Us convidem a visitar-nos!

  
 
Descarregar Sol·licitud

 Powered by: Gestimed Contacti | Enllaços | Avis Legal