Inici
Qui Som
Ubicaciˇ
Serveis
Noticies
Taulell d'Anuncis
Enllašos
Contacti
Associar-se
BUSCADOR COMERăOS


TOTS ELS SERVEIS

CURS OBLIGACIONS TRIBUT└RIES

2017-03-20

Us informem que, coincidint amb el proper inici del plaš per a presentar les DECLARACIONS FISCALS corresponents al 1ER TRIMESTRE del 2017, el proper dia 04/04 comenšarÓ el CURS DE OBLIGACIONS TRIBUT└RIES, gratu´t per als nostres associats grÓcies a la subvenciˇ del nostre Ajuntament, i que aquest any tambÚ impartirÓ la lletrada Iolanda Marty en 5 sessions: els dimarts 4, 8 i 18 i els dijous 6 i 20 abril, al local de la Uniˇ de Botiguers situat al C/ Tarragona n║ 22 bxs 5, en horari de 09 a 13h.


Les places sˇn limitades, i us hi podeu inscriure presencialment o trucant als Telfs. 93.338.01.16 i 634.58.01.16, en horari de matins, o bÚ via e-mail enviant un correu a: ubotiguerslh@ublh.e.telefonica.net.. Objectiu: ConŔixer la tributaciˇ i totes les obligacions fiscals relacionades amb les diferents activitats econ˛miques, empresarials o professionals.


. Contingut: Les OBLIGACIONS FISCALS: La tributaciˇ de les activitats econ˛miques. Distinciˇ entre activitats empresarials i professionals. MŔtodes de tributaciˇ: estimaciˇ directa (normal i simplificada) i estimaciˇ objectiva (m˛duls). Obligacions formals. Retencions i pagaments a compte de IRPF.

IVA: Naturalesa. Tipus impositius. Obligacions formals. Importacions i adquisicions intracomunitÓries. IVA dedu´ble. Les devolucions IVA. El RŔgim Especial del RecÓrrec EquivalŔncia. El RŔgim simplificat.

El CALENDARI del contribuient 2017.


 
CATEGORIES
Assegurances
Informatica
Bancs i Caixes
Benzineres
Varis
Gestoria
M˙tues
Formaciˇ
Veure totes categories

 Powered by: Gestimed Contacti | Enllašos | Avis Legal