Inici
Qui Som
Ubicació
Serveis
Noticies
Taulell d'Anuncis
Enllaços
Contacti
Associar-se
BUSCADOR COMERÇOS


TOTS ELS SERVEIS

CURS CAMPANYA RENDA i PATRIMONI 2015

2016-04-25

25/04/2016: Com ja ve éssent habitual, i coincidint amb la CAMPANYA de la DECLARACIÓ DE LA RENDA I EL PATRIMONI DE LES PERSONES FÍSIQUES corresponent a l'exercici 2015, us informem que per a tots aquells assoc¡ats/des que estigueu interessats/des en conèixer totes les novetats i els diferents aspectes normatius i pràctics de l'IRPF (impost sobre la renda de les persones físiques) i de l'IP (impost sobre el patrimoni), queden obertes les sol.licituds per als qui vulgueu confeccionar i presentar aquestes declaracions a través de la Unió de Botiguers de L'Hospitalet, els dilluns i dimecres dels mesos de maig i juny, en horari de 10 a 14 hores.

Per això, cal que porteu les dades fiscals i tota la documentació personal, empresarial i patrimonial necessària per a fer la vostra pròpia declaració, i demaneu cita prèvia contactant amb nosaltres a través del Telf./Fax- 93.338.01.16, Mòbil 634.58.01.16 o E-mail: ubotiguerslh@ublh.e.telefonica.net, fins el proper dimarts 21 de juny pels qui opteu per la domiciliació del pagament.

Un cop més, per a la realització d'aquesta activitat formativa, comptem amb el suport econòmic de l'Excm. Ajuntament de L'Hospitalet!!!

 
CATEGORIES
Assegurances
Informatica
Bancs i Caixes
Benzineres
Varis
Gestoria
Mútues
Formació
Veure totes categories

 Powered by: Gestimed Contacti | Enllaços | Avis Legal