Inici
Qui Som
Ubicació
Serveis
Noticies
Taulell d'Anuncis
Enllaços
Contacti
Associar-se
BUSCADOR COMERÇOS


TOTS ELS SERVEIS

CURS D'OBLIGACIONS TRIBUTÀRIES

2016-03-24

24/03/2016: Us informem que, coincidint amb l'inici del plaç per a presentar les DECLARACIONS FISCALS corresponents al 1ER TRIMESTRE de l'exercici 2016, el proper dia 01 d'abril començarà el CURS D'OBLIGACIONS TRIBUTÀRIES, gratuït per als nostres associats gràcies a la subvenció de l'Ajuntament de L'H, i que aquest any també impartirà l'advocada Iolanda Marty en 5 sessions: els divendres 1, 8, 15, 22 i 29 d'abril, al local de la Unió de Botiguers situat al C/ Tarragona nº 22 bxs 5, en horari de 10.00 a 14.00h.
Les places són limitades, i us hi podeu inscriure presencialment o trucant als nostres Telfs. 93.338.01.16 i 634.58.01.16, en horari de matins, o bé via e-mail enviant un correu a la nostra adreça electrònica: ubotiguerslh@ublh.e.telefonica.net.
Per a conèixer els objectius i contingut del CURS D'OBLIGACIONS TRIBUTÀRIES, cliqueu sobre (Veure +)!

. Objectiu: Conèixer totes les obligacions relacionades amb les activitats econòmiques, empresarials o professionals, i aprendre a gestionar amb èxit l’activitat pròpia.
. Contingut: Les OBLIGACIONS FISCALS: La tributació de les activitats econòmiques. Distinció entre activitats empresarials i professionals. Mètodes de tributació: estimació directa (normal i simplificada) i estimació objectiva (mòduls). Obligacions formals. Retencions i pagaments a compte de L’IRPF.
L’ IVA: Naturalesa. Tipus impositius. Obligacions formals. Importacions i adquisicions intracomunitàries. IVA deduïble. Les devolucions d’IVA. El Règim Especial del Recàrrec d’ Equivalència. El Règim simplificat.
L’ IAE: naturalesa i carácterístiques. El fet imposable. L’impost sobre activitats econòmiques per al treballador autònom. Càlcul de l’element tributari “superfície del local”

 
CATEGORIES
Assegurances
Informatica
Bancs i Caixes
Benzineres
Varis
Gestoria
Mútues
Formació
Veure totes categories

 Powered by: Gestimed Contacti | Enllaços | Avis Legal