Inici
Qui Som
Ubicació
Serveis
Noticies
Taulell d'Anuncis
Enllaços
Contacti
Associar-se
BUSCADOR COMERÇOS


TOTS ELS SERVEIS

CURS GRATUÏT DE COMPTABILITAT

2016-02-26

26/02/2016: Vols aprendre a gestionar el teu negoci de manera efectiva i eficaç??Doncs apunta't al Curs de Comptabilitat que, gràcies a la subvenció de l'Ajuntament de L'Hospitalet, impartirem gratuïtament entre els nostres associats/des tots els dimecres del proper mes de març (dies 2, 9, 16, 23 i 30) al local de la Unió de Botiguers. Cal que facis la teva inscripció prèvia trucant als telfs. 93.338.01.16 o 634.58.01.16, i les places són limitades!!Per a conèixer els objectius i contingut del curs, cliqueu sobre (Veure +)

. Objectiu: Proporcionar una millora personal i professional en la gestió comptable del propi negoci, mitjançant l’aprenentatge de coneixements i habilitats per aprofundir en la comptabilitat com a sistema d’informació per a la presa de decisions en l’organització empresarial. Ésser capaç d’elaborar un estudi de la situació de l’empresa a través de l’anàlisi patrimonial, econòmic i de rentabilitat i, tantmateix, de conèixer les bases per a realitzar previsions futures.


. Contingut: La COMPTABILITAT: Conceptes generals. Fins, objectius i marc legal. El patrimoni empresarial. El balanç de situació. El compte de resultats.


El Pla General Comptable: principis i pla de comptes. Criteris de valoració. Els llibres comptables d’ingressos i despeses. Operacions i procés comptable. Béns d’inversió i amortització. Operacions d’immobilitzat. El càlcul de beneficis. La imposició empresarial: els pagaments a compte de l’IRPF i l’IVA.
 
CATEGORIES
Assegurances
Informatica
Bancs i Caixes
Benzineres
Varis
Gestoria
Mútues
Formació
Veure totes categories

 Powered by: Gestimed Contacti | Enllaços | Avis Legal