Inici
Qui Som
Ubicació
Serveis
Noticies
Taulell d'Anuncis
Enllaços
Contacti
Associar-se
BUSCADOR COMERÇOS


TOTS ELS SERVEIS

CAMPANYA DE NADAL i PROGRAMA OPERATIU ESTACIONAL GRÈVOL 2015/2016

2015-12-01

"Benvolgut senyor/a,













Com és habitual, amb l’arribada de l’època nadalenca la Policia Generalitat-Mossos d’Esquadra ha activat el Programa Operatiu Estacional Grèvol 2015/16.















Enguany la PG-ME té activat el nivell 4 d’alerta per amenaça terrorista. Per aquest motiu, les accions policials que cada any es duen a terme durant aquest període nadalenc conviuran amb l’increment del recursos policials que es destinen a la prevenció de l’activitat terrorista, amb l’objectiu de garantir al màxim la vostra seguretat i la de la ciutadania en general.















La durada d’aquest programa serà del 30/11/2015 a l’11/01/2016. Durant aquest període els efectius policials es posaran en contacte amb els gremis, associacions, comerços i empreses amb la finalitat de transmetre consells de seguretat i en aquest sentit afavorir l’intercanvi d’informació amb la finalitat de prevenir la comissió de fets delictius.















D’altra banda, es posaran en marxa les accions policials concretes dirigides a prevenir la delinqüència i a garantir la seguretat ciutadana en els eixos i superfícies comercials i empresarials així com en l'oci nocturn, la mobilitat (tant per les carreteres com per la xarxa de transports públics i privats), i els espais de pública concurrència en els quals es desenvolupin activitats amb motiu de les celebracions en dies assenyalats.















Des de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat us informem que per garantir la màxima seguretat durant aquests dies hem intensificat els patrullatges preventius pels eixos comercials de dia i als polígons de nit, tot incidint en la presència uniformada i a peu.















Us recordem que per aquesta campanya de nadal segur, i com cada any, farem patrulles mixtes amb la guàrdia urbana















Finalment demanar-vos que prengueu totes les mesures oportunes per tal d’evitar furts als vostres establiments i locals.















Per qualsevol consulta o aclariment, des de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la ciutat restem a la vostra disposició tot facilitant-vos les següents dades de contacte:















Grup de Relacions amb la Comunitat itpg3223@gencat.cat







T. 675788380 ABP l’Hospitalet de Llobregat, C/ Teide nº 99."








 
CATEGORIES
Assegurances
Informatica
Bancs i Caixes
Benzineres
Varis
Gestoria
Mútues
Formació
Veure totes categories

 Powered by: Gestimed Contacti | Enllaços | Avis Legal