Inici
Qui Som
Ubicació
Serveis
Noticies
Taulell d'Anuncis
Enllaços
Contacti
Associar-se
BUSCADOR COMERÇOS


TOTS ELS SERVEIS

CURS RENDA CAMPANYA 2014

2015-04-30

Un altre any més, i coincidint amb la ja iniciada CAMPANYA de la DECLARACIÓ DE LA RENDA corresponent a l'exercici 2014, us informem que per a tots aquells assoc¡ats/des que estigueu interessats en conèixer totes les novetats i els diferents aspectes normatius i pràctics de l'IRPF (impost sobre la renda de les persones físiques) i de l'IP (impost sobre el patrimoni), a partir del dilluns 04 de maig i fins el proper dimarts 30 de juny a la Unió de Botiguers de L'Hospitalet queden obertes les sol.licituds per als qui vulgueu aprendre a confeccionar aquestes declaracions a través dels nostres serveis.

Per això, cal que porteu les dades fiscals i tota la documentació necessària per a fer la vostra pròpia declaració, i demaneu cita prèvia contactant amb nosaltres a través del Telf./Fax- 93.338.01.16, Mòbil 634.58.01.16 o E-mail: ubotiguerslh@ublh.e.telefonica.net, abans del dia 25 de juny pels qui opteu per la domiciliació del pagament.


Un cop més, per a la realització d'aquesta activitat formativa, comptem amb el suport econòmic de l'Excm. Ajuntament de L'Hospitalet!!!

 
CATEGORIES
Assegurances
Informatica
Bancs i Caixes
Benzineres
Varis
Gestoria
Mútues
Formació
Veure totes categories

 Powered by: Gestimed Contacti | Enllaços | Avis Legal