Inici
Qui Som
Ubicaciķ
Serveis
Noticies
Taulell d'Anuncis
Enllaįos
Contacti
Associar-se
BUSCADOR COMERĮOS


TOTES LES NOTICIES

CAMPANYA
2016-01-20
Donat que a partir de l'1 de gener passat és obligatori cobrar les bosses de plāstic en qualsevol establiment, sigui gran o petit, amb la finalitat de dissuadir al comprador i refuir les tones de plāstic que es produeixen, i amb l'objectiu de reduīr la utilitzaciķ de bosses de plāstic d'un sol ús, l'Ajuntament de L'Hospitalet, mitjanįant l'OMIC, estā impulsant la campanya informativa "LA BOSSA, LA POSO JO!".

ES PROTEGEIX EL MEDI AMBIENT: El reciclatge de les bosses de plāstic d'un sol ús té un cost energčtic molt elevat, i el gran impacte que provoca sobre el medi natural comporta la mort d'aus, peixos i altres animals, i contamina el medi ambient.

ESTALVIA DINERS: Des del passat mes de gener, les botigues i parades dels mercats cobren les bosses de plāstic de nanses d'un sol ús que lliuren als clients. Aquesta mesura, que ja s'aplicava a grans superfícies i supermercats, s'ha estčs al comerį de proximitat en una iniciativa emmarcada dins del "Pacte per la bossa".

FES SERVIR EL CABĀS: Hi ha altres sistemes per transportar la compra en substituciķ de les bosses de plāstic d'un sol ús, per exemple, cabassos, cistells, carros d'anar a comprar, bosses reutilitzables de roba o rāfia, o bosses compostables.

En el marc de la campanya de sensibilitzaciķ per reduīr la utilitzaciķ de bosses de plāstic d'un sol ús, durant aquest mes de gener l'Ajuntament distribueix bosses reutilitzables a consumidors/es de manera gratuīta, a través de les botigues i parades adherides a les associacions comercials i de paradistes de L'Hospitalet.

 
CATEGORIES
Comerį
Generals
Formaciķ
Veure totes categories

 Powered by: Gestimed Contacti | Enllaįos | Avis Legal